Tel: +86 755 2357 1734

Mob: +86 189 2287 9832

E-mel:

Perkhidmatan

Rumah - Perkhidmatan

Reka bentuk Bahagian dan prototaip

Jika anda boleh mengimpikannya, kami boleh membinanya.

Teknologi produk acuan & plastik masa terbaik ltd. mempunyai keupayaan reka bentuk & pembangunan pelbagai rupa yang bekerja secara kolaboratif dengan pangkalan pelanggan kami yang pelbagai untuk menghasilkan penyelesaian reka bentuk produk yang sangat kreatif. Bekerjasama dengan pelanggan daripada syarikat pemula hingga OEM yang besar, kami membawa idea produk ke pasaran dengan cekap dan lancar dengan rangkaian keupayaan pembangunan produk bersepadu sepenuhnya Best Times Mould.


Bermula dengan idea konsep dan reka bentuk digital, pasukan pereka berpengalaman kami mengambil visi pelanggan dan menghidupkannya. Dengan keupayaan Kejuruteraan kami, kami mengesahkan kefungsian penglihatan pelanggan sambil mengekalkan imej kreatif. Kami menghasilkan model tanah liat bersaiz penuh menggunakan kilang 5 paksi kami yang sangat tepat. Dilaksanakan dengan kualiti dan komitmen tertinggi,


Teknologi produk acuan & plastik masa terbaik ltd. Perkhidmatan Kreatif menyokong keperluan pelanggan daripada Ideation melalui Keluaran Tahap Pengeluaran dan Prototaip.


Anda menentukan rangka kerja - Kami menyediakan penyelesaiannya.

Rekaan produk

Rekaan produk

Rekaan produk

Rekaan produk

Prototaip

Prototaip

Prototaip

Prototaip

Prototaip

Prototaip

Prototaip

Prototaip

Jurutera kami akan bekerjasama dengan anda untuk reka bentuk dan prototaip bahagian tersuai anda sebelum pembuatan acuan dan acuan suntikan plastik untuk memastikan reka bentuk 100% mencapai piawaian perkakasan pelanggan dan keperluan acuan.

Minta Sebut Harga