Tel: +86 755 2357 1734

Mob: +86 189 2287 9832

E-mel:

Tentang kita

Rumah - Tentang kita

Profil Syarikat

Best Times Mould & Plastic ialah syarikat pembuatan acuan suntikan plastik dan syarikat acuan suntikan plastik tersuai. Syarikat ini mempunyai pengalaman selama 15 tahun dalam pembuatan acuan dan industri pengacuan plastik. Best Times Mould & Plastic telah ditubuhkan pada tahun 2007, yang terletak di bandar Shenzhen, Wilayah Guangdong, China.


Best Times Mould & Plastic Products Technology Ltd. meliputi kilang seluas 6500 meter persegi dengan 130 kakitangan. Kami mempunyai pasukan kejuruteraan & pembuatan profesional dengan pengalaman luas dalam pembuatan acuan dan bidang pengacuan suntikan plastik. Kami dilengkapi dengan pusat pemesinan CNC ketepatan, EDM, EDM Cermin, EDM Wayar, Mesin pengisar, Mesin pengisar untuk mengeluarkan acuan ketepatan tinggi untuk memenuhi keperluan pelanggan kami mengenai kos, kualiti tinggi, masa mendahului yang cepat.


Best Times Mould & Plastic juga dilengkapi dengan mesin pengacuan suntikan plastik termaju daripada 60 Tan hingga 2500 Tan kuasa pengapit, termasuk mesin pengacuan suntikan berbilang pukulan untuk pengacuan suntikan 2-shot & 3-shot.

Pasukan kami

Di Best Times Mould & Plastic, Kami mempunyai pasukan jurutera profesional dan pasukan perniagaan, kebanyakan mereka mempunyai pengalaman lebih daripada 10 tahun dalam industri pembuatan acuan dan industri pengacuan suntikan, terutamanya untuk produk perubatan, elektronik dan automotif. Pasukan kami termasuk 10 acuan pereka bentuk, 2 jurutera sebut harga, 5 jurutera projek, 3 jurutera Q.C, 8 pasukan pakar jualan dengan keupayaan berbilang bahasa untuk memberi perkhidmatan kepada pelanggan kami dari Amerika Syarikat, Kanada, Jerman, Perancis, UK, Sepanyol, Poland, Czech, dsb.

Keupayaan & perkhidmatan kami termasuk

Ketahui Lebih Lanjut

Pasaran yang kami layani

Best Times Mould & Plastic telah memberi perkhidmatan kepada pelanggan kami dari automotif, elektronik, perubatan & makmal., perkakas rumah, perkakas rumah, telekomunikasi, lampu, elektrik, peralatan industri, pakej, pemasangan paip, sukan & riadah, mainan, motosikal, peralatan memasak , dan lain-lain.

Kami dipercayai oleh ramai pelanggan dari Amerika Syarikat, Kanada, Jerman, Perancis, UK, Sepanyol, Poland, Czech, dll.. Kami berada di sini untuk memenuhi keperluan anda untuk projek & produk baharu tersuai.

Minta Sebut Harga