Tel: +86 755 2357 1734

Mob: +86 189 2287 9832

E-mel:

Kawalan kualiti

Rumah - Pengurusan projek - Kawalan kualiti

Kawalan kualiti

Kawalan Kualiti


Best Times Mould & Plastic ialah kilang acuan berdaftar ISO 9001:2015, dan dengan kaedah pengukuran saintifik kemudahan, kami komited kami tidak mengorbankan kualiti untuk kelajuan dan kos tetapi memberikan acuan kualiti terbaik dan dibentuk bahagian kepada pelanggan kami dengan kawalan kualiti yang lengkap semasa pengeluaran masuk, dalam proses dan akhir peringkat. Kami telah dilengkapi dengan CMM dengan ketepatan pengukuran 0.001mm, projektor, tolok ketinggian, kekerasan penguji, dsb. untuk memastikan setiap bahagian dan komponen memenuhi keperluan anda.

Best Times Mould & Plastic mempunyai jabatan kawalan kualiti bebas untuk mengawal setiap langkah pemeriksaan kualiti dari masuk bahan, proses pengeluaran, pemasangan, pembungkusan, serta penghantaran kargo. Kami telah menetapkan kualiti program penilaian untuk setiap proses untuk memastikan kualiti terbaik dan perkhidmatan paling profesional kepada pelanggan kami. Kami melaksanakan laporan pemeriksaan penuh seperti laporan analisis kualiti bulanan/bermusim/tahunan, CPK, FAI, IQ, OQ, PC, PPAP, PFMEA dll.

Kami menjalankan laporan pemeriksaan penuh seperti laporan analisis kualiti bulanan/bermusim/tahunan, CPK, FAI, IQ, OQ, PC, PPAP, PFMEA dll.

Prosedur QC:

1. Kawalan kualiti DFM

2. kawalan kualiti aliran acuan

3. acuan keluli kekerasan cek

4. Pemeriksaan Elektrod Acuan

5.Pemeriksaan Teras dan Rongga

6.Pemeriksaan pra-pemasangan

7. Laporan Percubaan dan pemeriksaan Contoh

8. Kawalan kualiti proses pengeluaran

9.Pemeriksaan OQC

Peralatan Kawalan Kualiti

Peralatan Kawalan Kualiti

Peralatan Kawalan Kualiti

Peralatan Kawalan Kualiti

Peralatan Kawalan Kualiti

Peralatan Kawalan Kualiti

Peralatan Kawalan Kualiti