Tel: +86 755 2357 1734

Mob: +86 189 2287 9832

E-mel:

Soalan Lazim

Rumah - Tentang kita - Soalan Lazim

 • 10.Q:Bolehkah anda memadankan warna tertentu?

  Ya, kita boleh memadankan warna tertentu dengan sampel. Atau padankan warna tertentu rujuk nombor warna RAL atau PANTONE.

 • 11.Q:Bagaimana pula dengan tempoh pembayaran acuan & bahagian anda?

  Syarat pembayaran acuan: 50% pada pesanan, 40% pada pembayaran pertama, 10% sebelum menghantar acuan. Ia boleh dirunding. Syarat pembayaran bahagian: 50% semasa pesanan, 50% sebelum menghantar produk. kami fleksibel pada tempoh pembayaran acuan untuk menyokong pelanggan kami.

 • 12.Q:Apakah masa utama untuk acuan plastik dan proses pengacuan suntikan?

  Masa utama acuan suntikan dikira daripada kelulusan lukisan acuan dan penerimaan deposit kepada percubaan acuan pertama (T1), biasanya Ia mengambil masa 3 minggu hingga 5 minggu untuk sampel T1 untuk Acuan bersaiz kecil dan sederhana,. Untuk beberapa acuan besar & acuan rumit, ia mungkin mengambil masa 6~8 minggu untuk sampel T1. Masa utama pengacuan suntikan dikira daripada kelulusan sampel dan penerimaan deposit hingga selesai pengeluaran, kuantiti pesanan menentukan masa pendahuluan yang diperlukan, biasanya 3 hingga 15 hari. Ia bergantung.

 • 13.Q:Adakah Best Times Mould akan menghantar laporan DFM kepada pelanggan?

  Ya, Best Times Mould akan menghantar laporan DFM (reka bentuk untuk pembuatan) dan juga analisis aliran acuan sebelum permulaan pembinaan acuan untuk semakan/kelulusan pelanggan.

 • 14.Q:Adakah Best Times Mould akan menghantar reka bentuk acuan untuk kelulusan?

  Selepas kelulusan DFM, Best Times Mould akan menghantar reka bentuk acuan untuk kelulusan, dan Best Times Mould tidak akan memulakan pemotongan keluli sebelum mendapat kelulusan pelanggan bagi reka bentuk acuan.

 • 15.Q:Berapa banyak sampel plastik akan diberikan secara percuma?

  Acuan Masa Terbaik biasanya akan menyediakan 5~10 tangkapan sampel percubaan acuan pertama dengan pintu (jika ada) secara percuma mengikut saiz bahagian, ia akan menjadi pengangkutan untuk dikumpulkan.

 • 16.Q:Bagaimanakah Best Times Mould menyimpan rekod semua data acuan?

  Best Times Mould akan menyimpan rekod semua lukisan acuan 2D, 3D yang diluluskan, dokumen pengubahsuaian dan dihantar kepada pelanggan untuk fail bagi mengelakkan kekeliruan masa hadapan sekiranya perubahan kejuruteraan diperlukan.

 • 17.Q:Bagaimana untuk mengawal kualiti sebelum penghantaran?

  Penghantaran boleh diatur hanya selepas LULUS pemeriksaan QC Best Times Mould, atau LULUS pemeriksaan QC pelanggan, atau LULUS pemeriksaan pihak ketiga jika diperlukan. Dan Best Times Mould akan sentiasa ada untuk memberikan sokongan penuh.